vineri, 9 martie 2012

Zeolit Pudra Detoxifianta reduce stresul oxidativ zilnic

Suplimentele naturale care contin zeolit sunt recomandate in vindecarea si tratarea persoanelor care sufera de diverse maladii.
Afectiuni gastro-intestinale: Zeolitul realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
Afectiuni ale aparatului cardiovascular: Zeolitul normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
Afectiuni ale sistemului nervos central: Zeolitul elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
Afectiuni hepatice si renale: Zeolitul favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
Afectiuni tumorale: Zeolitul in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.
In cazul persoanelor sanatoase, Zeolitul este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.
Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolite este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolitul este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Astfel Zeolitului ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic


Comanda Zeolit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu