vineri, 9 martie 2012

Beneficii Zeolit Pudra Detoxifianta

Zeolitul este un mineral vulcanic incarcat negativ care are rolul de a atrage toate toxinele incarcate pozitiv si de a le mentine in structura în forma de cusca pe care numai zeolitul o are. Incarcatura ionica se transforma Intr-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat în celula canceroasa, zeolit-ul o distruge. Partea trimetalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. O parte din celule sunt eliminate atunci cand citoplasma explodeaza, altele in momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolite atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.
Amoniacul reprezinta o toxina care se afla intr-un organism bolnav. Majoritatea oamenilor care sufera de boli la ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac în sange dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolite-ului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de noi este Zeolit Pudra Detoxifianta in cutie de 350 de grame ce s-a dovedit a fi un produs foarte eficient. 
Ceea ce face ca Zeolit Pudra Detoxifianta sa fie primul în top din clasa de substante detoxifiante este modul sau de actiune se rasfrange simultan asupra:  
-Afectiuni gastro-intestinale
-Afectiuni ale aparatului cardiovascular
-Afectiuni ale sistemului nervos central
-Afectiuni hepatice si renale
-Afectiuni tumorale
Îndeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întâi este atras de plumb(Pb), mercur(Hg), arsenic(As) sau oricare alte metale grele. Apoi distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe. Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara, dizintoxica organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de dezintoxicare. Zeolite-ul poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.
Comanda Zeolit


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu